Tulosta

Kuninkaantien Taiteilijat ry

28.2.2013

Toimintakertomus 2012

Kauklahden kirjastossa 8.3.2012 pidetyssä Kuninkaantien Taiteilijat ry:n vuosikokouksessa valittiin vuodelle 2012 puheenjohtajaksi Tuula Tuononen ja varapuheenjohtajaksi Arja Äikäs. Hallitukseen valittiin em. lisäksi varsinaiseksi jäseneksi Tuula Ahlfors. Varajäseneksi valittiin Carola Welin. Seuran sihteerinä jatkoi edelleen Anja Tammilehto. Hän oli sihteerin tehtävien lisäksi rahastonhoitaja ja jäsenrekisterin ylläpitäjä.

Tuula Ahlfors nimettiin vastaamaan kotisivujen ylläpidosta ja Carola Welin ilmoituksista. Näyttelyvastaavaa ei nimetty, sihteeri lupasi hoitaa tarjoilut.

Kuninkaantien Taiteilijoilla oli vuoden lopussa 22 jäsentä. Jäsenmaksu oli 30 euroa. Maksuun kuului nettisivujen jäsenkohtaisten tietojen ylläpito, mutta kukin maksoi itse henkilökohtaisen teosgallerian ylläpidon sekä jäsenkortti, jolla saa alennusta taidetarvikkeista. Taiteilijoilla ei ole yhteistä työtilaa. Yhteisiä tapahtumia ovat kurssit, kokoukset ja näyttelyt. Useimmat taiteilijat osallistuvat aktiivisesti myös muihin näyttelyihin.

Vuonna 2012 oli yksi yhteinen kesänäyttely Oitbackan kartanon Orangeriessa kesäkuun puolivälistä heinäkuun puoliväliin asti. Esillä oli 12 taiteilijan öljyväri- ja akryylitöitä, akvarelleja sekä grafiikkaa. Uutuutena olivat edellisvuosiin verrattuna näytteillä olleet huovutustyöt ja korut. Näyttely kaikkine järjestelyineen hoidettiin talkoilla. Näyttelyyn tutustui n.250 henkilöä.

Joulun alla olimme mukana Omnian Finnsin toimipisteen järjestämissä joulumyyjäisissä sekä pidimme siinä yhteydessä myyntinäyttelyn.

Vuonna 2012 ei ollut kurssitoimintaa.

Nettisivuja päivitettiin vuoden alkupuolella mm. taiteilijamatrikkelin osalta. Myös ennen näyttelyä päivitettiin näyttelytietoja.

Kuninkaantien Taitelijat ry ei saanut vuonna 2012 toiminta-avustuksia.

Jäsenet ovat painattaneet kortteja, joita onkin myyty paljon näyttelyissä.

 

Tuula Tuononen

puheenjohtaja