Heli Vuorenpalo

Heli

Maalaan pääosin esittävää taidetta, mutta välillä yritän päästää luovuuttani enemmänkin valloilleen abstraktien maalausten muodossa. Aiheet ovat pääasiassa luonnon inspiroimia maisemia tai katsauksia johonkin mieltä askarruttavaan asiaan luonnon rakenteiden kautta. Nautin syksystä ja etenkin ruskan väreistä, mutta kesä, kukat ja etenkin oma puutarha ovat minulle myös tärkeitä elementtejä.

Olen maalannut öljyväreillä vuodesta 2006. Alkuun harrastin maalaamista lähinnä kursseilla kerran viikossa, mutta etenkin nyt Korona-aikana maalaamisesta on tullut minulle todella tärkeä osa elämää. Maalaaminen on minulle omaa aikaa, jolloin voin pysähtyä, rentoutua ja luoda ajatuksia kankaalle ruuhkavuosien keskellä.

Olen osallistunut useisiin Omnian yhteisnäyttelyihin vuosien varrella. Vuonna 2021 osallistuin Kauklahden kappelin yhteisnäyttelyyn helmikuussa ja pop-up näyttelyyn syyskuussa. Liityin juuri Kuninkaantien taitelijoihin ja ensimmäisen oman näyttelyni pidän Kauklahden kappelissa marraskuussa 2021.

 

Galleria