Carola Welin

Lastutie 9

02520 Lapinkylä

p. 050 309 0593

carola.welin(at)kolumbus.fi

www.carolart.fi

Pidän väreistä ja niiden yhdistelemisestä. Niin paljon ihania värejä löytyy ja haluaisin maalata ne kaikki. Toiset värit miellyttävät nyt, toiset taas huomenna. Töitä tehdessäni ajatukset ja mietteet työn ympärillä vievät yhtä paljon aikaa kuin itse maalaaminen. Aktiivisessa työelämässä pyöritin täyspäiväisesti numeroita ekonomina mutta sen jälkeen olen vilkkaasti harrastanut värejä ja pensselinvetoa.

 

Taideopiskelut

2007-2008 osallistuin Västra Nylands Folkhögskolanin järjestämään opiskeluun Fria Konstakademin för vuxna Karjaalla, yhteensä 20 opiskeluviikkoa. Opiskeltiin maalausta ja piirtämistä, grafiikkaa  ja keramiikkaa. Tämä oli tärkeä vaihe taideopiskeluissani. Keväällä 2009 olin samassa paikassa kurssilla koskien pään anatomiaa ja muotokuvamaalausta.

Syyskuussa  2009 aloitin maalaamisen kerran viikossa taiteilija Daniel Enckellin ateljéssa Raaseporissa. Ryhmään osallistuu tuttuja henkilöitä Fria Konstakademin ajalta. Keskustelut ja palautteet töistä muodostavat tärkeän osan maalaamisprosessistamme. Vaikka ryhmä ei maailmaa paranna, niin ainakin taiteilijoiden mieli nousee korkealle yhteisissä istunnoissamme.

Vuodesta 1998 olen osallistunut Kirkkonummen kansalaisopiston Katja Lahden ryhmään Sjökullassa  missä teen öljy- ja akvarellitöitä. Vuosinäyttelyt on viime vuosina pidetty Veikkolan kirjastossa, Pohjois-Kirkkonummella.

Olen osallistunut moneen öljy- ja akvarellimaalauksen kurssiin, joista mainittakoon kahden viikon pituinen akvarellikurssi Atelier Cetonassa, Toskana, Italia vuonna 2002 ja Riggert Munsterhjelmin Raaseporissa ohjaamat kurssit väriopeista ja maisemamaalaamisesta.

 

Jäsenyydet

Kirkkonummen Taideyhdistys – Kyrkslätts Konstnärer  ry vuodesta 2006

Kuninkaantien Taiteilijat – Kungsvägens Konstnärer ry vuodesta 2008

 

Näyttelyt

Olen osallistunut moneen taideyhdistysten järjestämään yhteisnäyttelyyn mm Kirkkonummen kirjastossa, Taidemökissä Kirkkonummella, Oitbackan kartanon Orangeriessa ja Tallissa sekä Karjaan Fokuksessa ja Tammisaaren kirjastossa. Oma erillisnäyttely oli syksyllä 2012 Art Cafe Babyloniassa, Kirkkonummella.

Kuvagalleria ja enemmän tietoja löytyvät kotisivultani.